Ingredients:
1 -8 oz phyllo dough roll (bought at any grocery store)
1 lb walnuts
1 -113 g stick of butter
Vanilla syrup/vanilla powder
Water
Sugar
Honey
Baklava Recipe
Step 1. Cover phyllo dough with damp towel to keep from drying out and breaking.
Step 2. Chop 1 lb walnuts
Step 3. Melt 1 stick of butter
Step 4. Make syrup on stovetop.
3/4 cup water
1 cup sugar
1 tsp vanilla syrup or vanilla powder or extract
1/2 cup honey
Bring to a simmer for 3-5 mins.
How to assemble.
Butter on bottom of pan
7 phyllo dough buttered
Walnuts
4 phyllo dough buttered
Walnuts
4 Phyllo dough
Walnuts
7 phyllo dough buttered
Butter on top and cut.
Bake at 350 degrees Fahrenheit for 1 hour or until golden.
Pour syrup over Baklava.
Let it rest for 4-6 hours.
Hope you enjoy.
Рецепт пахлавы
Ингредиенты:
1 -8 унций теста для теста phyllo (покупается в любом продуктовом магазине)
1 фунт грецких орехов
1 палочка сливочного масла
Ванильный сироп / ванильный порошок
вода
сахар
Мед
Рецепт пахлавы
1. Накройте тесто phyllo влажным полотенцем, чтобы оно не высыхало и не ломалось.
2. Нарезать 1 фунт грецких орехов
3. Растопить 1 палочку сливочного масла
4. Сделать сироп на плите.
3/4 стакана воды
1 чашка сахара
1 чайная ложка ванильного сиропа или ванильного порошка или экстракта
1/2 стакана меда
Доведите до кипения на 3-5 минут.
Как собрать.
Масло на дне противеня
7 тесто с маслом
грецкие орехи
4 Фило тесто с маслом
грецкие орехи
4 Фило тесто
грецкие орехи
7 тесто с маслом
Смазать сверху и порезать.
Выпекать при температуре 350 градусов по Фаренгейту в течение 1 часа или до золотистого цвета.
Залейте сиропом пахлаву.
Оставьте на 4-6 часов.
Надеемся, вам понравится.